مرغ Enchiladas Verdes

فهرست مطالب[Hide][Show]

این انچیلاداهای مرغ پنیری، لذیذ، و مورد توجه همه اعضای خانواده من هستند. آنها هم خوب یخ می زنند تا بتوانم یک دوتایی درست کنم و با نصف کار به راحتی دو وعده غذا بخورم. این غذای مکزیکی ممکن است به یک جزء اصلی در برنامه غذایی شما تبدیل شود!

مرغ Enchiladas Verdes

بنابراین enchiladas verdes چیست؟ به جای استفاده از سس معمولی انچیلادا ساخته شده با گوجه فرنگی و ادویه جات ترشی جات، ما از سس تهیه شده با گوجه فرنگی سبز استفاده می کنیم. شبیه سس انچیلادا سبز است، اما به جای مخلوط، کلفت تر است. اگر عجله دارید، همیشه می‌توانید از یک سالسا شیشه‌ای سالم استفاده کنید، اما من دستور پخت سالسا ورده بو داده خانگی خودم را دوست دارم.

کنترل ادویه با انتخاب فلفل دلخواه به اندازه کافی آسان است. برای یک سالسا برشته تند تر، فلفل هالاپینو و سرانو بیشتری را انتخاب کنید. اگر نسخه ملایم‌تری می‌خواهید (مخصوصاً برای بچه‌ها!)، پس به سراغ فلفل دلمه‌ای و پوبلانو بروید. من برای پیدا کردن سالسا ورد ملایم در فروشگاه سخت‌تر بوده‌ام، به‌ویژه نمونه‌ای که پر از مواد مضر نباشد، بنابراین درست کردن آن راهی عالی برای کنترل سطح ادویه است.

طرز تهیه انچیلاداس مرغ

نکته خوب در مورد این دستور این است که می تواند از مرغ گوشت گردان باقی مانده استفاده کند. اگر نمی خواهید یک مرغ کامل بپزید، سینه مرغ گزینه سریع تری است. اگر اهل گوشت تیره هستید، گوشت ران مرغ نیز خوب است. و اگر می خواهید گوشت خود را گشاد کنید (آیا اخیراً قیمت ها را دیده اید؟!) سپس مقداری لوبیا چیتی یا سیاه به مخلوط اضافه کنید.

این یک Wrap است

من تورتیلاهای ذرت را اینجا انتخاب کردم زیرا فاقد گلوتن هستند. کار کردن با آن‌ها می‌تواند کمی دشوارتر از تورتیلاهای آردی باشد، اما به نظر من واقعاً به طعم غذا می‌افزایند. گاهی اوقات انچیلادا خیس می شود، اما یک ترفند آسان برای جلوگیری از آن وجود دارد. ابتدا کمی پختن تورتیلا باعث می‌شود وقتی داخل سس می‌پوشد خیلی خیس نشود.

تازه تر بهتر است

در حالی که من تماماً طرفدار دستور العمل های سریع و آسان هستم، این بدان معنا نیست که برای تهیه آن باید به غذاهای از پیش ساخته شده و شیشه ای تکیه کنم. به نظر من سالساي گوجه فرنگي با گوجه فرنگي تازه، حبه سير، سبزيجات تازه و مقداري آب ليموترش طعم بهتري دارد. تفت دادن فلفل ها واقعا به توسعه قند موجود در آنها برای طعم شگفت انگیز کمک می کند. در صورت تمایل می توانید سالسا ورده را پوره کنید، اما من ترجیح می دهم آن را به همان شکلی که هست رها کنم.

چه نوع پنیر در Enchiladas Verdes می رود؟

گزینه های مختلف پنیر زیادی وجود دارد که در اینجا کار می کنند. هر چیزی که ملایم باشد و خیلی قوی نباشد یک تاپینگ انچیلادا عالی می سازد. چیزی مانند پنیر آبی برای انچیلادا خیلی قوی است، حتی اگر رویه خوبی برای سالاد باشد. جک مونتری، چدار ملایم و جک فلفل گزینه های خوبی هستند.

ساخت Enchiladas Verdes

یک کلمه هشدار در اینجا: دست ها در ساختن اینها کثیف می شوند. اشکالی ندارد، ما قابل شستشو هستیم. این دستور غذا برای بچه‌ها جالب است، زیرا حتی بچه‌های کوچک هم می‌توانند به ریختن مواد داخل آن کمک کنند و پنیر را روی آن بپاشند. من طرفدار بزرگی هستم که به بچه ها یاد بدهم چگونه آشپزی کنند تا بدانند چگونه غذاهای سالم خود را درست کنند. ممکن است بدانید که پسرم حتی یک کتاب آشپزی را هم نوشته است، سرآشپز جونیور، با چند تا از دوستانش

این انچیلاداها را به راحتی می توان با تاپینگ های مورد علاقه خود سفارشی کرد. روی مقداری گوجه فرنگی، پیازچه، آووکادو یا هر چیزی که خانواده تان ترجیح می دهند بپاشید.

انچیلادا وردس مرغ

مرغ Enchiladas Verdes

کیتی ولز

دستور العمل انچیلادا مرغ گرم، سیر کننده و پنیری که در آن به جای سس انچیلادا قرمز از سالسا ورده استفاده می شود.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

دوره اصلی

غذا مکزیکی

دستورالعمل ها

فیلینگ انچیلادا

  • در یک کاسه متوسط، مرغ پخته شده رنده شده، 1 فنجان پنیر رنده شده، پیاز، 1/2 پیمانه خامه ترش، نمک، زیره و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

انچیلاداها را جمع کنید

  • در یک قابلمه کوچک، سالسا را ​​گرم کنید تا گرم شود، اما نه خیلی داغ. ساده ترین کار این است که انچیلادا را با دست خود درست کنید و نمی خواهید آنها را بسوزانید.

  • سالسا گرم شده را به یک کاسه پهن یا ظرف پخت منتقل کنید.

  • در یک ماهیتابه، یک تورتیلا را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی تورتیلا گرم و قابل انعطاف شد، آن را در سالسا گرم شده قرار دهید.

  • یک تورتیلا دیگر را در ماهیتابه قرار دهید تا گرم شود در حالی که روی فیل اولی کار می کنید.

  • اولین تورتیلا را برگردانید و آن را روی تخته برش دهید و آن را به آرامی در لبه کاسه بتراشید تا سس اضافی آن گرفته شود.

  • 1/4 فنجان از فیلینگ انچیلادا را در وسط تورتیلا پخش کنید، رول کنید و در یک ظرف پخت 9×13، سمت درز را به سمت پایین قرار دهید.

  • مراحل 4-7 را تکرار کنید تا تمام تورتیلاها یا فیلینگ های باقی مانده استفاده شوند.

سس انچیلادا را درست کنید

  • باقیمانده سالسا و خامه ترش را با هم مخلوط کرده و روی انچیلاداهای تمام شده بریزید، سپس پنیر باقی مانده را روی آن قرار دهید.

  • در فر 375 درجه به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و انچیلاداها گرم شوند بپزید.

  • در صورت تمایل با گوجه فرنگی خرد شده، فلفل هالاپینو، آووکادو، چیلی، گشنیز تازه، پنیر کوتیجا و غیره تزئین کنید.

یادداشت

  • می توانید از مخلوط پنیر مونتری جک، پنیر جک فلفلی یا حتی چدار ملایم برای اینها استفاده کنید.
  • اینها خیلی خوب منجمد می شوند، بنابراین یک دسته دوتایی درست کنید و یک وعده غذایی فریزر آماده کنید.

خانواده شما انچیلاداهایشان را چگونه دوست دارند؟ برای ما کامنت بگذارید و حتما با یک دوست به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.